Om mig

Hej och välkommen hit! Här har du en hemsida för dig som gillar att läsa om vackra platser och vad du kan göra när du besöker dem. Själv bor jag i Hemse och jag skriver om min vackra hemstad och turistattraktioner här på Gotland. Det kan hända att jag skriver om lite annat som intresserar mig också men mestadels handlar det om min hemort och vad vi har att erbjuda här på Gotland.

Det är en liten ö utanför den svenska kusten som är otroligt vacker på sommaren men det är väl ingen hemlighet att hösten och vintern här på Gotland kan vara lite trista. Då gäller det istället att hitta något roligt att göra inomhus. Själv är jag typen som alltid har mobil i handen och något nytt jag upptäckt är online casinon. Med en bonuskod kan man dessutom få ut lite mer av spelandet! Hur funkar Mobilautomatens bonus? Det är bara att surfa in till hemsidan och skapa ett konto för att använda den. Även om du inte vanligtvis är typen som gillar spel online rekommenderar jag att du provar den – det är mycket roligare än man tror.

Vad du kan vänta dig av min hemsida är olika artiklar och inlägg som ger dig lite mer information om Hemse på Gotland. Det fina med min hemsida – åtminstone enligt mig – är att allt är skrivet från perspektivet av någon som bor på ön året runt och vet precis vad man ska göra på vilken månad som helst under året. Dessutom tror jag att jag har en viss vetskap om platser som andra kanske inte vet så mycket om. På så vis kan du hitta något nytt här (hoppas jag) som kanske ger dig några nya idéer för din nästa resa till Gotland. Hemse är väl värt ett besök och vi har massor att erbjuda turister från hela världen! Det är visserligen en liten stad men den har mycket personlighet och är full av vänliga och tillmötesgående människor.

Hemse är nästan en by snarare än en stad och färre än 2000 personer bor här. Det gör att atmosfären är varm och genuin. Vi gillar besökare året runt, inte bara på sommaren. Hemse ligger längre söderut på Gotland än Visby och vi har kanske ingen kustlinje men vi har istället otroligt vacker natur och ett fantastiskt kulturarv. Landskapet här är svårt att slå och ser fint ut oavsett årstiden. Även på hösten och vintern då det är kallt och regnigt är det ändå vackert på ett lite mörkare sätt och alla charmiga små hus med ljus i fönstren ser hur mysiga som helst ut i vintermörkret.

Att spendera julen här i Hemse eller på Gotland överlag är en oförglömlig upplevelse som jag verkligen rekommenderar. Det finns julbord på många restauranger i området om du inte vill laga egen mat och det finns hotell som håller öppet under hela året. Självklart är sommaren högsäsongen för turism till Gotland och det går inte att förneka hur vacker hela ön är när det är soligt och varmt. Ön är inte stor till ytan så även om Hemse ligger i mitten av ön utan egen kustlinje tar det inte lång tid alls att bege sig till havet om man känner för en simtur i Östersjön. Det är bara omkring en halvtimme med bil från Hemse till kusten på vardera sida.

Så läs vidare om du vill veta mer om vad du kan hitta i Hemse på Gotland, däribland hotell och andra boende, restauranger, sevärdheter och mycket mer. Jag älskar min hemstad och skriver bara om saker som intresserar mig eller som jag verkligen tycker om. Jag skriver inte om något bara för sakens skull utan håller mig till det jag vet lite om. På det viset kan jag erbjuda dig något helt unikt och det är en hemsida som handlar om turism men som inte är sponsrad utan bara är mina egna åsikter och uppfattningar om Hemse. Inga platser eller aktiviteter på Hemse är inkluderade här för någon annan anledning än att jag älskar dem och besöker dem gång på gång.

Jag hoppas att du gillar vad du hittar här och framför allt hoppas jag att du besöker Hemse nästa gång du är på Gotland oavsett årstiden.